Reír es la única salida

EL TERRAT celebra 30 anys amb ‘L’Èxit de la Temporada’

miércoles, 22 de julio de 2020 • 14:45h

Actualización: lunes, 23 de noviembre de 2020 • 09:29h

Autor:

Una comèdia hilarant que reflexiona
sobre l’amistat, el pas del temps,
el triomf, la satisfacció vital i l’ofici dels còmics

 

NOTA INFORMATIVA
Dilluns, 23 de novembre de 2020

A causa de les mesures relacionades amb la COVID-19, aplicades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, amb restriccions de mobilitat i de l’activitat cultural de les darreres setmanes, la productora audiovisual i teatral El Terrat s’ha vist empesa a buscar nou teatre i noves dates per al seu espectacle «L’Èxit de la Temporada».

És per aquest motiu que aquesta nova producció canvia de teatre i passarà a representar-se al Teatre Coliseum a partir del 7 de gener de 2021 amb un nou horari que permetrà respectar al 100% les restriccions horàries i de mobilitat, seguint totes les mesures sanitàries que correspongui en aquell moment.

Els espectadors que tenien localitats adquirides per a les funcions programades al Teatre Victòria ja han estat avisats i s’estan gestionant tots els bescanvis i devolucions corresponents.

Funcions: de dimecres a diumenge
Horaris de funció: de dimecres a divendres 20:00h.
Dissabte 17:00h. i 20:00h.
Diumenge 18:00h.
Venda d’entrades ja disponibles a: grupbalana.com

 

EL TERRAT està d’aniversari. La companyia liderada per Andreu Buenafuente, celebra el trentè aniversari i per commemorar aquesta efemèride ha creat diverses propostes de teatre amb grans artistes de l’escena actual fidels al seu univers i llenguatge.

‘L’Èxit de la Temporada’ és la comèdia que donarà el tret de sortida a aquest 2020 de celebració. L’obra compta amb un elenc de primera categoria format per diversos artistes fortament vinculats a EL TERRAT, com són Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez, Jordi Rios i Mònica Macfer.

L'ÈXIT DE LA TEMPORADA

L’espectacle, dirigit per Enric Cambray i Israel Solà, gira al voltant de la història de sis amics que triomfen com a còmics en programes de ràdio i televisió i decideixen unir-se per tirar endavant l’obra ‘Romeu i Julieta’, per tal de reivindicar-se com a intèrprets. Un incident fortuït fa que l’espectacle no es pugui arribar a estrenar mai i, vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat el muntatge que no van poder fer en el passat.

L’obra, a cavall entre la realitat i la ficció, és un cant a l’amistat que alhora reflexiona sobre el pas del temps, el triomf, la relació amb l’èxit i la fama, la satisfacció vital, les frustracions personals i l’ofici dels còmics a través de la figura d’uns artistes a qui hem vist créixer i amb qui hem crescut rient amb els seus personatges. En aquest sentit, l’espectacle no és un repàs a la història de la productora: es tracta d’una proposta de nova creació que pretén recollir l’esperit i el llenguatge propi d’aquesta companyia sobre una trama hilarant i plena de sensacions fortes.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas