Reír es la única salida

Estrena de ‘L’Èxit de la Temporada’ a TV3

miércoles, 29 de diciembre de 2021 • 12:15h

Autor:

El dissabte 1 de gener de 2021, dia de Cap d’Any, a les 22.05h, TV3 estrena ‘L’Èxit de la Temporada’, d’Enric Cambray i Israel Solà. Una comèdia teatral d’EL TERRAT protagonitzada per Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Macfer, Mònica Pérez, Jordi Rios i Alba Florejachs.

L’espectacle teatral ‘L’Èxit de la Temporada’, es va gravar al Teatre Coliseum de Barcelona el dissabte 6 de març de 2021. Una obra de teatre, d’una hora i 40 minuts, que arriba a la televisió per divertir l’espectador mentre aborda temes com el pas del temps, la relació amb l’èxit i la fama, què vol dir ser còmic en l’actualitat o els anhels i les frustracions personals.

Una comèdia amb els seus punt àcids, que en el fons parla de l’amistat a dalt i a baix de l’escenari.

Aquest muntatge creat i produït per EL TERRAT en motiu de la celebració dels 30 anys de la productora va ser estrenat a principis de 2021 al Teatre Coliseum de Barcelona per fer temporada a la ciutat després de tota l’aturada provocada per la pandèmia. Més tard va seguir fent temporada al Teatro de La Latina de Madrid. Un viatge i una celebració compartida amb tots els seguidors que ha gaudit d’una gran rebuda de públic i crítica.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas