Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Carme Junyent, el policia infiltrat amb Marta Daviu i Jesús Rodríguez i Adam Camón i Carles Sánchez

lunes, 13 de junio de 2022 • 17:31h

Autor:

«Estan encobrint una repressió a grups independentistes per motius únicament polítics i ideològics»
Marta Daviu

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

La setmana que el Parlament ha aprovat per àmplia majoria la llei que regula l’ús del català a l’escola, ‘Preguntes Freqüents’ va parlar-ne amb la lingüista Carme Junyent, que assessora el departament d’Educació en aquesta matèria. També ens van acompanyar el periodista i crític de cinema, Toni Garcia, i la comunicadora Laura Grau, que van parlar sobre la situació del català a les plataformes i a les xarxes.

També vam descobrir tots els detalls del cas del policia que es va infiltrar durant dos anys a l’esquerra independentista i a d’altres moviments socials. Vam comptar amb el testimoni de Marta Daviu, portaveu del Sindicat d’Estudiants, que va compartir protestes amb l’agent infiltrat, i de Jesús Rodríguez, el periodista de la Directa que ha destapat el cas.

D’altra banda, vam parlar amb Adam Camón i Carles Sánchez, dos activistes detinguts durant les protestes contra l’empresonament de Pablo Hasél.

A més, el programa comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

En el programa ens van acompanyar els periodistes Odei A.-Etxearte, Javier Gállego, Jordi Panyella i Andrea Villoria.

L’actuació musical va anar a càrrec del grup La Sra.Tomasa, que va estrenar la cançó ‘Por si acaso no regreso’, una versió de Celia Cruz.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas