Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Lluís Llach, Cayetana Álvarez de Toledo, Paul Preston i Sergio Dalma

lunes, 22 de noviembre de 2021 • 11:37h

Autor:

«Avui dia encara tenim un
franquisme molt fort a Espanya
»
Paul Preston

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Aquest dissabte, el ‘Preguntes Freqüents’ ha entrevistat Lluís Llach, que torna als escenaris després de 14 anys, amb un concert al desembre al Palau Sant Jordi. Serà per impulsar la iniciativa Debat Constituent i l’acompanyaran Natxo Tarrés, Suu, el Mag Lari i Els Catarres, entre d’altres.

PREGUNTES FREQÜENTS

També es va conversar amb l’exportaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, que ha escrit un llibre en el qual no deixa canya dreta. ‘Políticamente indeseable’ conté crítiques a la cúpula del PP, al procés sobiranista i a altres elements d’actualitat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Precisament dissabte, 20N, vam repassar amb Paul Preston la història d’Espanya per saber quins vestigis queden encara del franquisme i per què en els últims anys ha ressorgit amb força l’extrema dreta arreu d’Europa.

La pandèmia va obligar el cantant Sergio Dalma a cancel·lar la gira de celebració dels seus 30 anys de carrera. Ara torna amb nou disc, ‘Alegría’, que va presentar al ‘FAQS’.

 

Com és habitual, es va comptar amb la col·laboració de Pilar Rahola i a plató hi havia els periodistes Javier Gállego, Núria Orriols, Pilar Santos i Jordi Barbeta.

L’actuació musical va anar a càrrec d’Alfred Garcia, que va interpretar la cançó ‘Ajudeu-me’, un tema de Camilo Sesto que ha adaptat per al disc de La Marató. A més, també va presentar el seu nou disc ‘1997’ i va cantar una de les cançons del disc.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas