Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Gerry Adams, Magda Campins i la borrasca Filomena

lunes, 11 de enero de 2021 • 12:45h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:23h

Autor:

«Amb deu dies és molt difícil aturar
l’envestida que porta aquest increment de casos
»
Magda Campins

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte vam començar el programa analitzant les conseqüències de la borrasca Filomena amb connexions tant a Madrid com a diferents punts del territori català com Lleida o Horta de Sant Joan.

La primera entrevista al plató va ser a Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron, que va analitzar la situació de la pandèmia a Catalunya. A més, també vam connectar amb Leicester, amb el doctor Salvador Macip, per saber com viu el Regne Unit el confinament total decretat arran de l’aparició d’una nova soca del virus.

https://youtu.be/dGdFC9lJTpc

També vam parlar amb qui serà la número 2 de Ciutadans a les eleccions del Parlament de Catalunya, Anna Grau.

Cris Puig va entrevistar Gerry Adams, exlíder del Sinn Féin i impulsor de la pacificació d’Irlanda del Nord, que aquesta setmana ha firmat amb una cinquantena de personalitats internacionals el manifest d’Òmnium Cultural per reclamar l’amnistia dels presos del procés.

Finalment vam tenir una conversa sobre els 30 anys d’EL TERRAT amb tres actors que han vist créixer la productora: Fermí Fernández, Oriol Grau i Enric Cambray. A més, ens van parlar de ‘L’Èxit de la Temporada’, l’obra que estrenen al Coliseum per celebrar aquest aniversari.

https://youtu.be/c0OAslduXoM

A les cadires de periodistes hi havia Neus Tomàs, Jordi Barbeta, Miquel Ramos.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas