Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a Xavier Sala-i-Martín i capítol 13 de ‘Causa [20907]’

martes, 14 de mayo de 2019 • 14:25h

Autor:

«La lluita antifeixista és l’intent
de protegir comunitats vulnerables
»
Mark Bray

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El programa va començar des del Saló de l’Automòbil amb el seu president, Enric Lacalle, dalt d’un cotxe autònom. Una vegada ja a plató, Cristina Puig va entrevistar Andreu Van den Eynde, advocat de Junqueras i Romeva al judici del Suprem: Marchena permetrà que els presos puguin exercir com a diputat i senador en llibertat?.

Després vam entrevistar el professor Xavier Sala-i-Martín, que va reaparèixer a TV3 després d’un any i ho va fer al programa ‘Preguntes Freqüents’. Amb ell vam analitzar la victòria de l’ANC a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Ja arribats a la setmana 13 del judici del Suprem, al ‘FAQS’ vam poder veure un nou capítol de ‘Causa [20907]’, on es resumeix tot el que ha passat aquesta setmana a la Sala del tribunal.

A més, també vam parlar amb l’historiador expert antifeixista Mark Bray, ara que Vox ja ha arribat al Congrés i a pocs dies d’unes eleccions europees que també estaran marcades per la possible entrada de la ultradreta al Parlament Europeu.

Al tram final del programa vam conèixer el testimoni de Flako, un exatracador de bancs més conegut com el ‘Robin Hood de Vallecas’.

A les cadires hi havia els periodistes: Ana Pardo de Vera, Daniel Basteiro, Susana Quadrado i .

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas