Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Fernando Trueba, Xavier Aldekoa, Marina Rossell i Albert Om, i David Verdaguer

lunes, 26 de abril de 2021 • 18:00h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:22h

Autor:

«Els que tenen 14-15 anys miraran el
món d’una altra manera i el reconstruiran
»
Fernando Trueba

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

La primera entrevista de dissabte va ser a Alfonso Fernández, més conegut com l'»Alfon», el jove antifeixista de Vallecas, condemnat a quatre anys de presó per tinença d’explosius durant la vaga general del 2012.

Després, Cris Puig va parlar amb el director i guionista Fernando Trueba, que estrena la premiada ‘El olvido que seremos’, la història del metge colombià Héctor Abad Gómez, defensor de la sanitat pública. Trueba va demanar l’alliberament de patents de les vacunes.

Aquesta entrevista la va recollir el periodista i corresponsal de ‘La Vanguardia’ a l’Àfrica, Xavier Aldekoa, que ens va explicar la situació de la pandèmia al continent africà i ens va parlar de les desigualtats en la distribució de les vacunes.

També ens va visitar una parella de luxe: el periodista Albert Om i la cantautora Marina Rossell que tenen en comú una escapada a la Provença francesa, en moments diferents, per a desconnectar i desaparèixer.

I, finalment, vam tenir una conversa amb Guillem Sans, director de l»APM’, i David Verdaguer, actor i presentador del programa ‘Tabús’.

Els periodistes que ens van acompanyar van ser: Pilar Velasco, Anna Gómez, Òscar Fernández i Laura Aznar.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas