Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a Jordi Turull, l’advocat Xavier Melero i el cas de l’assassinat de Pedro Álvarez

martes, 04 de febrero de 2020 • 12:06h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:28h

Autor:

«Em causa molta tristesa que no hi hagi unitat.
Si no hi ha lleialtat i confiança no es pot treballar
»
Jordi Turull

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Per primera vegada, les càmeres del ‘Preguntes Freqüents’ van entrar a la presó de Lledoners, on es troba el vicepresident Junqueras i la resta d’exconsellers homes. Cris Puig va poder tenir una llarga conversa amb l’exconseller de la Presidència Jordi Turull. Ens va parlar de la seva experiència a la presó i de com ha viscut alguns aspectes de l’actualitat com la crisi del govern català.

Després ens va visitar Xavier Melero, advocat de Forn i Borràs, i autor del llibre ‘L’encàrrec’. Melero ens va explicar algunes interioritats del judici del Suprem, episodis de la seva carrera i, també, va analitzar el judici al major Trapero.

El 15 de desembre de 1992, Pedro Álvarez va ser assassinat d’un tret al cap. Els seus pares, Juanjo Álvarez i Carmen Peso, denuncien que va ser un policia nacional, que va quedar absolt. 27 anys després, el cas encara està obert i prescriu el 2020. A la part final del programa vam escoltar aquest testimoni de la mà dels seus pares i Damià Puig, director del documental ‘Nosotros no olvidamos’.

A les cadires vam tenir els periodistes: Jonathan Martínez, Manel Manchón, Sara González i Pilar Velasco.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas