Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a Jordi Turull, l’advocat Xavier Melero i el cas de l’assassinat de Pedro Álvarez

martes, 04 de febrero de 2020 • 12:06h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:28h

Autor:

«Em causa molta tristesa que no hi hagi unitat.
Si no hi ha lleialtat i confiança no es pot treballar
»
Jordi Turull

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Per primera vegada, les càmeres del ‘Preguntes Freqüents’ van entrar a la presó de Lledoners, on es troba el vicepresident Junqueras i la resta d’exconsellers homes. Cris Puig va poder tenir una llarga conversa amb l’exconseller de la Presidència Jordi Turull. Ens va parlar de la seva experiència a la presó i de com ha viscut alguns aspectes de l’actualitat com la crisi del govern català.

https://youtu.be/oR-ukFeCI2U

Després ens va visitar Xavier Melero, advocat de Forn i Borràs, i autor del llibre ‘L’encàrrec’. Melero ens va explicar algunes interioritats del judici del Suprem, episodis de la seva carrera i, també, va analitzar el judici al major Trapero.

https://youtu.be/ZmZDiVTdnVA

El 15 de desembre de 1992, Pedro Álvarez va ser assassinat d’un tret al cap. Els seus pares, Juanjo Álvarez i Carmen Peso, denuncien que va ser un policia nacional, que va quedar absolt. 27 anys després, el cas encara està obert i prescriu el 2020. A la part final del programa vam escoltar aquest testimoni de la mà dels seus pares i Damià Puig, director del documental ‘Nosotros no olvidamos’.

A les cadires vam tenir els periodistes: Jonathan Martínez, Manel Manchón, Sara González i Pilar Velasco.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas