Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El programa 200 del ‘FAQS’ des de La Paloma

lunes, 28 de marzo de 2022 • 16:22h

Autor:

«Fer rodes de premsa, a vegades, és molt més senzill
que prendre decisions dins d’un hospital
»
Josep Maria Argimon

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Després de cinc anys compartint les nits de dissabte amb els espectadors de TV3, ‘Preguntes Freqüents’ va celebrar el programa 200. Ho va fer amb una celebració especial on ens vam retrobar amb el públic en directe a la sala La Paloma de Barcelona. Una edició molt especial que va recollir l’essència i l’esperit dels cinc anys de programa en un format diferent i amb convidats vinculats al ‘FAQS’.

El programa va arrencar amb l’actuació de l’Elèctrica Dharma, que va aixecar el públic de les cadires. Tot seguit, la presentadora Cris Puig va conversar amb el periodista i presentador del mític programa ‘Àngel Casa Show’, Àngel Casa, que ha publicat la novel·la ‘L’agonia de Bakunin’.

Per primera vegada, els consellers Alba Vergés i Josep Maria Argimon van compartir taula en un retrobament inesperat, on van explicar algunes intimitats i van recordar com han viscut aquests dos anys de pandèmia.

D’altra banda, també van compartir taula per primera vegada en un plató de televisió, personatges que han crescut mediàticament amb el programa: l’advocat penalista Andreu Van den Eynde, l’epidemiòleg Oriol Mitjà i l’economista Xavier Sala-i-Martín.

A més, vam conversar amb l’actor Willy Toledo i el cantautor Albert Pla sobre la situació de guerra i de crisi actual i sobre quina visió tenen de la societat actual.

La música en directe és marca habitual del ‘FAQS’ i dissabte ho va ser per partida triple, perquè a banda de l’Elèctrica Dharma, que celebra el seu cinquantè aniversari, també hi van actuar Miki Núñez i el grup Navet.

També vam conèixer diversos testimonis del públic i vam tenir ració doble de periodistes: Sara González, Israel García-Juez, Neus Tomàs, Anna Gómez, Jordi Barbeta, Jonathan Martínez i Pilar Rahola.

El programa va culminar amb una aparició sorpresa del Mag Lari i bufant les espelmes del pastís que va portar Josep Bou.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas