Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Agostinangelo Marras, les tortures a Via Laietana, Òscar Dalmau i Pilarín Bayés

martes, 05 de octubre de 2021 • 18:27h

Autor:

«Quan passava per davant de
Via Laietana creuava de cantó
»
Blanca Serra

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dilluns 4 d’octubre, l’expresident Carles Puigdemont compareix davant la justícia italiana. Aquest dissabte, al ‘Preguntes Freqüents’, la Cristina Puig, va parlar amb el seu advocat a l’Alguer, Agostinangelo Marras, i amb el periodista Ernesto Ekaizer per saber quins escenaris es poden obrir a partir d’ara. També es va entrevistar a Carles Castellanos i Blanca Serra, dues víctimes de les tortures que es van practicar a la comissaria de Via Laietana durant el franquisme i la incipient transició. A més, també es va comptar amb la col·laboració del periodista Antoni Batista que durant molts anys ha investigat sobre aquesta qüestió.
D’altra banda, es va conversar amb la ninotaire, Pilarín Bayés, i el presentador de televisió, Òscar Dalmau que van fer junts un abecedari per a adults. A més, Bayés acaba de publicar el seu llibre número mil i Dalmau el seu primer llibre de contes.

Àngel Llàcer també va aparèixer al plató del ‘FAQS’ per presentar-nos el nou talent show de TV3, El Llop. El programa va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Muntañola sobre la commemoració dels quatre anys de l’1 d’octubre i, com ja és habitual, amb la col·laboració de Quico Sallés.

L’actuació musical va anar a càrrec del grup Pantaleó que va interpretar la cançó ‘Diëresi’, del seu tercer àlbum ‘Afluents’.
Finalment, els periodistes que ens van acompanyar dissabte van ser Núria Orriols, Iva Anguera, Neus Tomàs i Jordi Panyella.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas