Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La sentència de Luxemburg amb Pere Aragonès, Clara Ponsatí i Jéssica Albiach vs. Rahola

lunes, 23 de diciembre de 2019 • 14:26h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:28h

Autor:

«No acabo d’entendre l’afany
d’apuntalar un govern a Espanya
»
Clara Pontsetí

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Últim ‘Preguntes Freqüents’ de l’any 2019 amb una història de Nadal: Qui hi ha darrere de Tsunami Nadalenc? Una història envoltada de neu protagonitzada per Cris Puig, l’equip del ‘FAQS’ i moltes cares conegudes.

La primera entrevista va ser al vicepresident Pere Aragonès, per parlar de les conseqüències polítiques de la sentència del Tribunal de Luxemburg sobre la immunitat de Junqueras, la sentència del TSJC que inhabilita el president Quim Torra i la investidura de Sánchez.

Després vam connectar amb Escòcia on ens esperava l’exconsellera Clara Ponsatí, que es pot convertir en eurodiputada gràcies al Brexit i gaudir d’immunitat a conseqüència de la sentència del Tribunal de Luxemburg.

A més, vam fer un cara a cara entre Jéssica Albiach i Pilar Rahola sobre la darrera reforma fiscal acordada entre el govern i els Comuns.

Cris Puig va entrevistar els pares de Guillem Agulló, la Carme i el Guillem, ara que ha acabat el rodatge de ‘La mort de Guillem’, un film sobre l’assassinat del jove antifeixista a mans d’un grup neonazi fa 26 anys.

Finalment, vam analitzar amb el doctor en Sociologia, Christian Laval, què tenen en comú les protestes que s’han produit aquest 2019 arreu del món. I a la taula final vam repassar qui és el personatge de l’any amb Albert Om i Fel Faixedas.

A les cadires hi havia els periodistes: Bea Talegón, Jordi Barbeta, Neus Tomàs i Laura Fàbregas.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas