Reír es la única salida

‘Vosaltres Mateixos’, el nou programa d’Andreu Buenafuente, ja disponible a 3Cat

lunes, 30 de octubre de 2023 • 16:52h

Autor:

Ja està disponible a 3Cat la primera entrega de ‘Vosaltres mateixos’, el nou programa de l’Andreu Buenafuente, producció de 3Cat amb la col·laboració d’ELTERRAT, un format d’humor setmanal on el protagonisme recau en la gent. Després d’una carrera entrevistant personatges coneguts, l’Andreu té ganes de xerrar, improvisar i divertir-se escoltant les històries dels espectadors.

Des de persones amb professions poc habituals, gent amb habilitats insòlites o aficions sorprenents, gent amb una personalitat única… En definitiva, gent que mereix ser escoltada i amb qui l’Andreu juga com faria amb qualsevol estrella convidada dels seus programes.

VOSALTRES MATEIXOS: Plató 1

Però l’Andreu també té espai per esplaiar-se amb uns monòlegs més personals que mai, en què explica allò que el preocupa i com veu el món. Coses que no ha dit encara en aquests trenta anys de carrera.

En paraules de l’Andreu, «estrenar a 3Cat suposa la sensació de reconnectar amb un públic que no he perdut mai i amb el que em vaig fer gran, televisivament parlant, durant una dècada. És una satisfacció i una sensació de familiaritat i de molt plaer el fet de treballar una altra vegada en català».

Pel que fa al nou format, l’Andreu afegeix, «em fa molta il·lusió tenir la sensació que amb ‘Vosaltres Mateixos’ estem arriscant una mica més. Surto del clàssic late show que he fet durant tants anys per posar el focus en la gent, en la conya que té la gent. Estem fent un show d’entreteniment amb la gent del carrer i això és molt estimulant perquè, tot i que treballo registres coneguts com el monòleg, m’obliga a reinventar-me després de tants anys. S’ha obert un món que penso que pot tenir molta continuïtat i del que, tant jo com el meu equip, n’estem molt satisfets».

‘Vosaltres mateixos’ és un espai que busca la naturalitat i la sorpresa. Per això, l’equip del programa també ha preparat continguts sense que l’Andreu ho sàpiga. I és que ‘Vosaltres mateixos’ també surt a buscar les històries que no puguin arribar fins al plató en forma de reportatges, de vegades a esquenes del propi Andreu. Segons ell mateix: «Sempre he cregut cegament en el meu equip, però potser mai com ara».

I tot, amb la companyia de la pianista Laura Andrés, que posa música a les paraules i contribueix a fer de cada moment un espectacle imprevisible.

Per a David Martos, codirector del programa, «la màgia del ‘Vosaltres Mateixos’ és que és un espectacle de comèdia construït entre l’Andreu i uns convidats que en la majoria dels casos no han trepitjat mai un plató i que, no només mantenen amb l’Andreu una conversa divertida,  sinó que a més juguen, improvisen, s’adapten a qualsevol situació que els plantegem des de programa i, en molts casos, acaben fent coses que no sabien que farien abans d’entrar. I això és meravellós i molt gratificant».

Segons Verónica Díaz, sotsdirectora del programa, «durant gairebé 30 anys ens hem acostumat a veure l’Andreu Buenafuente als late nights  i creiem que aquest format sorprendrà molt. Ens hem trobat amb un Andreu molt gamberro, però alhora molt fi i molt lliure fent comèdia. A ‘Vosaltres mateixos’, l’Andreu porta la improvisació a un altre nivell».

‘Vosaltres Mateixos’ es una producció de 3Cat amb la col·laboració d’EL TERRAT (The Mediapro Studio) i ja està disponible a 3Cat.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas