Reír es la única salida

Pròximament ‘La Ruïna’, un programa d’humor on la misèria té premi

lunes, 09 de enero de 2023 • 17:49h

Actualización: martes, 04 de abril de 2023 • 13:26h

Autor:

Molt aviat arriba ‘La Ruïna’ a La 2. Els còmics Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull seran els encarregats de conduir un programa on la misèria té premi.

A cada capítol, comptaran amb un convidat especial que explicarà una experiència o anècdota vergonyosa amb tot detall. Santi Millán, Thais Villas, Toni Soler, Empar Moliner, David Verdaguer o Agnès Busquets, seran alguns dels famosos que explicaran les seves vivències més ruïnoses. També hi participarà el públic del programa, amb les seves experiències més increïbles. Aquí la pitjor història guanya.

El programa comptarà amb el primer convidat, Albert Om. El periodista recordarà com va patir un robatori a Les Rambles, mentre tenia una conversa surrealista amb la policia. Per la seva banda, el públic del programa parlarà de situacions viscudes en una Animal Party molt humida a Milà, d’empassar-se una bala o confondre la persona amb qui te’n vas al llit.

‘La Ruïna’ és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb EL TERRAT (The Mediapro Studio). Conduït per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas