Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Sisena setmana de judici i polèmica pels llaços grocs

lunes, 25 de marzo de 2019 • 12:53h

Actualización: lunes, 01 de abril de 2019 • 16:57h

Autor:

«Soc molt més que el meu vel. Soc molt
més que el que tinc al cap i entre les cames»
Mona Eltahawy

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Cristina Puig va començar ‘Preguntes Freqüents’ amb una visita al jutge Santi Vidal que ens va fer una classe magistral sobre alguns dels detalls que podem veure en els judicis: expressions com ‘amb la vènia’, el vestuari dels magistrats o les preguntes i repreguntes de les parts d’aquest procediment.

Després vam poder veure un nou capítol de ‘Causa [20907]’ on repassàvem la sisena setmana del judici al Suprem, marcada per les declaracions dels membres de la Guàrdia Civil.

Tot seguit vam entrevistar l’advocat Benet Salellas, membre de l’equip jurídic que defensa Jordi Cuixart al Suprem. A la conversa s’hi van sumar Miquel Sàmper, expresident del Consell de l’Advocacia Catalana; i Ramon Setó, advocat de quatre alts càrrecs investigats pel jutjat número 13 de Barcelona.

Més endavant vam conversar amb l’exministre socialista Celestino Corbacho, que ara es presenta a la llista de Manuel Valls a les eleccions municipals.

També vam tenir l’oportunitat d’escoltar un referent mundial de l’esquerra: l’intel·lectual portuguès Boaventura de Sousa Santos. I vam analitzar les seves reflexions amb el periodista i escriptor Paul Mason, excap d’Economia de la BBC.

Finalment, vam conèixer el testimoni de la periodista egipto-americana Mona Eltahawy, que va patir una agressió sexual en plena revolta a la plaça Tahrir d’El Caire.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires hi havia els periodistes: Beatriz Talegón, Laura Fàbregas, Jordi Barbeta i Israel García-Juez.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas