Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Setmana 14 del judici al Suprem i el problema de l’habitatge

lunes, 20 de mayo de 2019 • 16:29h

Autor:

«Protegir l’habitatge vol dir protegir la ciutat»
Laura Álvarez

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

En una setmana en què ha estat notícia les actuacions de la Fiscalia, jutge Manuel Marchena i Institucions Penitenciàries; el programa va començar amb una entrevista a Manuel Álvarez de Mon, que ha estat jutge, fiscal i, també, funcionari de presons. Álvarez de Mon va apuntar que «si Puigdemont no hagués marxat fora d’Espanya, els presos podrien estar en llibertat».

https://youtu.be/2I2_iOcqebw

Després vam poder veure el capítol 14 de ‘Causa [20907]’, la docusèrie del ‘Preguntes Freqüents’ que recull tot el que passa durant el judici del Suprem. Aquesta vegada la setmana ha estat marcada per les declaracions de Mireia Boya i Marina Garcés, entre d’altres.

https://youtu.be/xGY97Ly2cmY

Cristina Puig va entrevistar Can Dündar, periodista turc exiliat a Alemanya que ha establert relació amb Jordi Cuixart i el cineasta quebequès Alexandre Chartrand, autor del documental ‘Amb un somriure, la revolta!’ rodat a Catalunya durant el referèndum de l’1 d’octubre.

https://youtu.be/3jDlWML85Rg

També vam abordar un dels temes clau en aquesta campanya de les municipals, la problemàtica de l’habitatge, amb Santi Mas de Xaxàs, de la PAH, la periodista Laura Álvarez, autora del documental ‘CityForSale’, on s’investiga si el turisme és culpable en la precarietat de l’habitatge a Barcelona i el testimoni de Pampa Isla, que té un desnonament obert. I, finalment, vam entrevistar una autoritat mundial en la matèria de l’habitatge: el sociòleg nord-americà David Madden.

https://youtu.be/tr01etN91ls

A més, vam comptar amb la millor actuació musical del dia: Jana Sirés ens va presentar ‘Dancei’, del seu disc ‘Waterfall’.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires hi havia els periodistes: Natàlia Vila, Pere Rusiñol, Jordi Barbeta i Gonzalo Cortizo.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas