Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Què passarà el dimarts 30 de gener?

lunes, 29 de enero de 2018 • 16:57h

Autor:

«El poder no siempre corrompe,
pero sí vuelve gilipollas»

Jorge Vestrynge

 

Després d’estar tota la setmana pendents del Tribunal Constitucional i la investidura de dimarts 30 de gener de 2018, uns minuts abans de començar el programa, va arribar la resolució. Per parlar-ne vam entrevistar l’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas. A continuació vam tenir un cara a cara jurídic amb dos jutges: el president de l’Associació Professional de la Magistratura, Luís Rodríguez Vega, i el portaveu de l’associació Àgora Judicial, Xavier González de Rivera.

Pilar Rahola va portar-nos la seva última hora i va donar pas a una conversa sobre corrupció amb David Fernàndez i Jorge Verstrynge. Maiol Roger en va fer el seu particular accent diacrític i Quico Sallés, que va sortir del maleter d’un cotxe, va explicar-nos les ‘FAQS’ de la setmana.

https://youtu.be/NVTCVY8tioE

Vam acabar amb una conversa sobre igualtat en el món del cinema i la música amb la directora d'»Estiu 1993″, Carla Simón, i la compositora i cantant Mireia Vives, que va interpretar-nos dos temes en directe amb Borja Penalba.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas