Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Govern a la presó

lunes, 06 de noviembre de 2017 • 11:30h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«Si no hay alzamiento violento, no hay rebelión»
Diego López Garrido

En aquesta ocasió, el «Preguntes Freqüents» de dissabte 4 d’octubre de 2017, amb el Govern a la presó ens preguntàvem: Són presos polítics? Està justificada la presó preventiva? Quin és el paper dels socialistes?

Vam arrencar amb un cara a cara entre el tinent d’alcalde Jaume Asens i el penalista Pepe Rey per parlar sobre l’empresonament del govern. Ho vam completar amb una entrevista amb Diego López Garrido, redactor del punt del codi penal on es parla del delicte de rebel·lió.

https://youtu.be/-3MxfnflFQs

També vam entrevistar l’expresident Artur Mas per a conèixer la proposta de llista única del PDeCAT i saber com està vivint l’empresonament del Govern.

Més tard, vam fer un altre cara a cara entre Eva Granados (PSC) i Joan Mena (En Comú Podem) per comentar el paper de l’esquerra en l’actual moment i de l’aplicació del 155. L’accent diacrític el va posar Carles Riera, de la CUP.

Amb la Pilar Rahola vam fer un repàs dels principals fets polítics de la setmana i vam tancar el programa amb una conversa entre el filòsof Xavier Antich i Jaume Roures (copropietari de Mediapro) sobre temes com els drets civils i els valors associats a l’actual moment. A cadires, ens van companyar durant tota la nit, els periodistes Rodolfo Irago, Alberto Pozas, Carme Clèries, Beatriz Talegón i Maiol Roger per a comentar els diferents temes quevam anar abordant i fent algunes preguntes als convidats.

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas