Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Presidents i expresidents

martes, 28 de noviembre de 2017 • 11:15h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«Que un govern escollit democràticament sigui a la presó hauria d’internacionalitzar el conflicte»
Milan Kucan

Dissabte, 25 de novembre, la cosa va anar de presidents, expresidents i gent normal. Vam arrencar el programa amb un cara a cara entre Gabriel Rufián (ERC) i Pablo Echenique (Podem).

https://www.youtube.com/watch?v=AjQxDtJErFU

A continuació vam entrevistar el cap de llista del PSC per a les eleccions del dia 21-D, Miquel Iceta, que va marcar-se un ball amb el Ricard al ritme del conegut «Don’t stop me now» de Queen.

Vam emetre també l’entrevista a Milan Kucan, el primer president de l’Eslovènia independent i, des de Brussel·les, la que vam fer a Carles Puigdemont.

https://www.youtube.com/watch?v=nYyg5u7Pl0c

https://www.youtube.com/watch?v=1vzaQMfGoRE

Tot seguit, Pilar Rahola ens va fer la seva columna d’opinió sobre els darrers fets d’actualitat de la setmana i, per acabar, vam conversar amb Gerard Quintana i Josep Thió, components de Sopa de Cabra, sobre la política i actualitat.

A cadires hi havia els periodistes Laura Fàbregas, Patricia López, Joan Serra i Rodolfo Irago per a debatre sobre l’actualitat política i participar de les entrevistes del programa.

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas