Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El doctor Clotet, David Fernàndez i l’arquitecta Benedetta Tagliabue

lunes, 25 de mayo de 2020 • 13:11h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«Si tenim normes estrictes amb les mascaretes i el distanciament, no hi hauria d’haver franges horàries»
Bonaventura Clotet

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

L’alpinista Araceli Segarra ens va explicar que no només és important passar el pic de la muntanya sinó també fer un bon descens. És a dir, una bona desescalada. Així vam començar el ‘Preguntes Freqüents’.

Cris Puig va entrevistar el cap del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol, el doctor Bonaventura Clotet, per saber en quin punt de la pandèmia ens trobem i com avancen les investigacions sobre la vacuna contr el coronavirus.

Després vam analitzar les conseqüències socials i econòmiques del coronavirus amb el periodista David Fernàndez, que és soci de Coop57, una de les entitats que promou ‘Lliures… de pobresa, d’exclusió i de desigualtats’, una campanya de recaptació extraordinària contra l’emergència social provocada per aquesta pandèmia.

https://www.youtube.com/watch?v=X3UMfyKHBFg

Quina importància tenen les ciutats, els edificis i l’arquitectura en cas de confinament? Estan preparats els habitatges actuals perquè hi passem dos mesos seguits tancats? Quin paper hi juguen els espais públics? En parlem amb l’arquitecta Benedetta Tagliabue. També vam comptar amb la filòsofa i professora d’Esade, Sira Abenoza.

A la part final del ‘Preguntes Freqüents’ vam tenir una conversa amb els periodistes Bernat Soler (‘LaTdT’ a Catalunya Ràdio) i Joan Maria Pou (‘El Barça juga a RAC1’) per analitzar el retorn de la lliga de futbol a partir de la setmana del 8 de juny.

PREGUNTES FREQÜENTS

Els periodistes que ens van acompanyar van ser Sara González i Arturo Puente.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas