Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Pere Aragonès, els doctors Juanjo García i Enric Álvarez, i Josep Ramoneda

martes, 14 de abril de 2020 • 13:50h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:27h

Autor:

«És normal estar trist i no ens ha d’amoïnar.
La tristesa no té res a veure amb la depressió
»
Enric Álvarez

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

En aquest dissabte de Setmana Santa vam començar ‘Preguntes Freqüents’ amb una entrevista a Juanjo García, cap de Pediatria de l’Hospital Sant Joan de Déu, que ha posat en marxa un estudi per esbrinar per quin motiu la Covid-19 té una afectació molt més baixa en infants.

https://www.youtube.com/watch?v=VSVhoIQ7zV8

També vam ens va preguntar com està afectant el coronavirus la salut mental de les persones ingressades, de les que estan confinades i també del personal sanitari amb el cap de Psiquiatria de l’Hospital Sant Pau, Enric Álvarez.

I l’investigador de la Universitat Rovira i Virigili, Alex Arenas, ens va analitzar en quin moment de la corba epidemiològica ens trobem.

Vam connectar amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè valorés les mesures econòmiques i, també, la gestió de la crisi de les conselleries del seu partit, Esquerra Republicana.

En la segona part del programa li vam preguntar a Daniel Raventós, president de l’associació Xarxa Renda Bàsica, si el govern pot adjudicar una renda bàsica durant aquest període de confinament i d’aturada econòmica per a aquells ciutadans que ho necessitin.

I també vam comptar amb el filòsof Josep Ramoneda i l’activista i cofundadora d’Xnet, Simona Levi, per discutir si s’estan vulnerant drets fonamentals arran de la crisi de la Covid-19.

Finalment, vam connectar amb l’actor David Verdaguer, que dimecres estrena a TV3 el programa ‘Tabús’, d’EL TERRAT.

Ens van acompanyar els periodistes Rodolfo Irago i Gemma Liñán.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas