Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Les negociacions per l’alcaldia de Barcelona i capítol 17 de ‘Causa [20907]’

martes, 11 de junio de 2019 • 13:29h

Autor:

«Em vaig presentar a Felip de
Borbó com a votant de l’1 d’octubre
»
Laura Borràs

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Encara pendents dels pactes per aconseguir les diferents alcaldies, al ‘Preguntes Freqüents’ volíem conèixer la última hora de l’acord per investir Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona. I per això vam entrevistar el secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, que també ens va parlar dels acords en altres municipis de Catalunya, com Sabadell o Tarragona.

Després vam parlar amb la diputada de Junts per Catalunya, Laura Borràs, després de la llarga entrevista que va tenir amb Felip VI. Borràs ens va explicar que «li va reciminar al monarca la manca d’empatia amb els presos».

També vam veure un nou capítol de ‘Causa [20907]’ sobre les conclusions definitives que les parts de l’acusació van presentar al judici del Suprem: la Fiscalia, l’Advocacia de l’Estat i Vox.

Després, Cristina Puig va contrastar aquestes conclusions de l’acusació amb una de les advocades del judici, Ana Bernaola.

Què n’opina el diplomàtic i l’historiador Ángel Viñas, de la decisió del Suprem de considerar Franco cap d’estat l’1 d’octubre de 1936? Cris Puig li va preguntar a una de les màximes autoritats sobre l’estudi del franquisme i la Segona República, autor del llibre’¿Quíen quiso la guerra civil? Historia de una consipiración’.

A les cadires hi havia els periodistes: Gemma Liñán, Beatriz Talegón, Pablo Muñoz i Roger Palà.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas