Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Els empresonats de l’Operació Judes, Albert Pla i Ramón Grosfoguel

lunes, 30 de septiembre de 2019 • 16:48h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:30h

Autor:

«Farem ingovernable allò
que puguem fer ingovernable
»
Eulàlia Reguant

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Enmig de l’Operació Judes, on s’han empresonat set persones acusades de pertànyer a una organització terrorista, al ‘Preguntes Freqüents’ vam analitzar-ho amb els seus familiars, amics i advocats: David Ros, oncle d’un dels detinguts; Xavier Roviró, alcalde de Folgueroles i amic d’un dels detinguts i Eduardo Cáliz, advocat d’Alerta Solidària.

També vam entrevistar la dirigent de la CUP, Eulàlia Reguant, després que l’agrupació decidís presentar-se a les eleccions espanyoles. A la conversa s’hi va sumar la dirigent de JXCat, Laura Borràs, per analitzar la tensa setmana. Reguant va descartar una llista conjunta per a presentar-se a Madrid, tal i com va proposar Borràs.

https://youtu.be/4rO6luZm8QM

I ara que farà dos anys de l’1-O, vam preguntar per aquesta data al sociòleg Ramón Grosfoguel, professor de la Universitat de Califònria a Berkley.

https://youtu.be/jwoeRPm48ZE

A banda, vam voler saber quines són les pors d’Albert Pla, que estrena l’espectacle ‘Miedo’. I a la taula final, ens vam fer ressò de les manifestacions contra el canvi climàtic que es van fer a tot el planeta. En vam parlar amb l’activista de ‘Fridays for Future’, Maria Serra; i la periodista especialitzada en ciència, Victoria Raffio.

A les cadires hi havia els periodistes Arturo Puente, Odei A.-Etxearte, Javier Gállego i Jonathan Martínez.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas