Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Clara Ponsatí, David Trueba, Joan Dausà i el cas Naparra

lunes, 08 de noviembre de 2021 • 14:02h

Autor:

«El d’ERC i Junts és un govern
per no fer res: calen nous lideratges
»
Clara Ponsatí

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte al ‘Preguntes Freqüents’ Cristina Puig va entrevistar Clara Ponsatí, exconsellera d’Educació i eurodiputada de Junts per Catalunya. Ponsatí, exiliada des de fa més de quatre anys, assegura que el govern va fallar al poble de Catalunya l’1 d’octubre i creu que el govern actual no té com a objectiu fer la independència.

També es va conversar amb David Trueba, que acaba de publicar la novel·la ‘Queridos niños’, la crònica satírica d’una campanya electoral, i que està pendent d’estrenar la docusèrie ‘La sagrada família’ sobre la nissaga Pujol.

Vam conèixer el cas Naparra, la desaparició fa quaranta anys de José Miguel Etxeberria Álvarez, en un acte reivindicat pel Batallón Vasco Español. La seva història l’ha recollit l’escriptor Jon Alonso, al llibre ‘Naparra’. Amb ell i amb el germà del desaparegut, Eneko Etxeberria Álvarez, vam parlar de les incògnites que envolten aquest cas.

A més, el programa va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i amb la col·laboració de Quico Sallés.
A plató ens van acompanyar els periodistes Jordi Panyella, Carla Turró, Magda Bandera i Xabier Lapitz.

Joan Dausà, va estrenar la cançó ‘Ho tenim tot’.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas