Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Acord al Govern, crisi superada?

lunes, 08 de octubre de 2018 • 16:38h

Autor:

«La gent amb un mínim de sensibilitat
vol els presos polítics fora de la presó
»
Pilar Eyre

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

«Preguntes Freqüents» va començar amb una entrevista a l’exdiputat de la CUP, David Fernàndez, que ens va explicar com va ser, ara fa cinc anys, la comissió al Parlament de Rodrigo Rato. Allà va ser on Fernàndez va dir a l’exministre d’Economia, ‘fins aviat, gàngster’. Ara la justícia condemna Rato a la presó. Tot just després, Laura Rosel parlava amb Ernest Maragall, l’encara conseller d’Exteriors i futur alcaldable de Barcelona. Maragall va reconèixer que els polítics no havien estat a l’altura aquests darrers dies.

Més endavant amb els periodistes de l’ARA, Maiol Roger i Àlex Font, vam explicar en què va consistir la fuga de dipòsits després de l’1-O i la intervenció que hauria tingut el rei Felip VI.

De qui són els carrers? De què serveix desobeir? El poble mana i el govern obeeix? Ens vam plantejar totes aquestes preguntes amb l’antropòleg Manuel Delgado i Jordi Armadans, periodista i politòleg.

També vam poder parlar amb el professor Allen Buchanan, expert en processos d’autodeterminació i autor de ‘Secession’, la bíblia de les independències.

https://youtu.be/QOt0t3fQpsk

Vam comptar amb la participació del director teatral Àlex Rigola sobre llibertat d’expressió tot just ara que estrena una obra a Madrid, ‘Un enemigo del pueblo’. I també vam conversar amb la periodista Pilar Eyre que aquesta setmana ha estat en el punt de mira per un tuit sobre Catalunya i Albert Rivera.

A les cadires hi havia els periodistes: Beatriz Talegón, Manel Manchón, Sara González i Daniel Basteiro.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas