Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: La vaga de fam dels presos independentistes

lunes, 03 de diciembre de 2018 • 10:32h

Autor:

«A Espanya, la corrupció és
menor del que es pensa la gent
»
Antonio Garrigues Walker

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Després de l’anunci de Jordi Sánchez i Jordi Turull d’emprendre una vaga de fam, a «Preguntes Freqüents» vam parlar amb el seu advocat Jordi Pina i el seu metge personal, Jaume Padrós; president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. A més, també vam comptar amb l’opinió del balear Jaume Sastre, un mestre que es va passar 41 dies sense menjar en defensa del català.

Més endavant vam entrevistar el periodista i escriptor danès, Per Nyholm, que va ser corresponsal del diari ‘Jyllands-Posten’ a l’Europa de l’Est. Nyholm és expert en la construcció de l’Europa actual i li vam preguntar pel paper que hauria de tenir la Unió Europea amb Catalunya.

En un moment on la monarquia espanyola està sent molt qüestionada, a «Preguntes Freqüents» vam comptar amb un membre de la vella guàrdia del PNB, l’exsenador i exdiputat Iñaki Anasagasti. Finalment, vam anar fins a Madrid per parlar amb el jurista i empresari Antonio Garrigues Walker, una figura clau durant la transició espanyola.

A més, també, vam connectar amb Quico Sallés que es trobava seguint les eleccions andaluses des de Sevilla.

A les cadires hi havia els periodistes: Vicent Partal, Xabier Lapitz, Laura Fàbregas i Susana Quadrado. El programa va comptar amb la col·laboració habitual de Joaquim Luna, Maiol Roger i Pilar Rahola.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas