Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: James Rhodes, Núria Terribas i Salvador Macip i Custodia Moreno

lunes, 14 de febrero de 2022 • 17:10h

Autor:

«Una professora em va trobar
amb sang i l’escola no va fer res
»
James Rhodes

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Ara que el govern central impulsarà una investigació sobre els casos de pederàstia a l’Església, vam conèixer el testimoni de James Rhodes. El pianista i escriptor va ser víctima d’abusos sexuals quan era un nen, un professor el va violar del sis als onze anys. Rhodes va explicar com la música l’ha ajudat a superar-ho i com hem de lluitar per combatre’ls.

La setmana que s’han aixecat la majoria de les restriccions contra la covid, fem un balanç de tot el que hem viscut des de l’inici de la pandèmia. Es van vulnerar els nostres drets? En parlem amb el doctor en Genètica Molecular i investigador de la Universitat de Leicester Salvador Macip, i la vicepresidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya i directora de la Fundació Grífols, Núria Terribas.

La setmana que s’han lliurat al govern espanyol 600.000 firmes per reclamar que els bancs ofereixin un tracte més humà a la gent gran, el programa conversa amb el promotor de la proposta, Carlos San Juan. També vam parlar amb l’activista veïnal amb Custodia Moreno, que gràcies a ella va arribar aigua, electricitat i clavegueram a les barraques del Carmel.

L’actuació musical va anar a càrrec del grup Las Bajas Pasiones, que va interpretar la cançó ‘Rebel·lia’.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas