Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Juan Carlos Unzué, Carles Sans i José Corbacho i els spin doctors

martes, 16 de noviembre de 2021 • 11:00h

Autor:

«La meva vida segueix sent plena,
l’ELA és part de la meva vida ja
»
Juan Carlos Unzué

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte, al programa ‘Preguntes Freqüents’ de TV3 vam conversas amb l’exporter i exentrenador del Barça, Juan Carlos Unzué, sobre la seva lluita contra l’ELA, malaltia que li van diagnosticar fa dos anys. El futbolista acaba de publicar ‘Una vida plena’.

Després de més de 40 anys sense obrir boca amb Tricicle, Carles Sans debuta en solitari amb ‘Per fi sol’, un monòleg dirigit per José Corbacho.

Què hi ha al darrere d’alguns moments clau de la política? Són els assessors polítics, els spin doctors, un poder a l’ombra? Van conèixer-ne tots els detalls amb les anècdotes de Toni Bolaño, Sergi Sol i Toni Aira. A més, el programa va comptar amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que van parlar sobre la investigació a la família Pujol. I a plató ens van acompanyar els periodistes Àlex Cubero, Joan Julibert, Anna Gómez i Marta Romagosa.

Finalment, l’actuació musical va anar a càrrec de La Plaga N11, que va interpretar la cançó ‘Fem un crit’, un single del nou disc que estran preparan.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas