Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Joaquim Bosch i Raül Romeva, Josef Ajram i Albert Serra

lunes, 30 de mayo de 2022 • 17:00h

Autor:

«L’indult és l’última baula d’una
situació d’irregularitats constants
»
Raül Romeva

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

La setmana que el Suprem ha rectificat i ha anunciat que revisarà els indults als líders independentistes, ‘Preguntes Freqüents’ va parlar amb l’exconseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i dirigent d’ERC, Raül Romeva, que va ser un dels líders independentistes empresonats. També ens va acompanyar el magistrat Joaquim Bosch, autor del llibre ‘La patria en la cartera’.

PREGUNTES FREQÜENTS

D’altra banda, vam conversar amb l’empresari, corredor de borsa i triatleta Josef Ajram, que ha fet un gir radical a la seva vida quan va descobrir el Kundalini Activation Process (KAP), el ioga de la consciència, considerat una pseudoteràpia.

També vam rebre els còmics Magí Garcia, en Modgi, i Raquel Hervás. Aquest dimarts, Garcia estrena ‘Mític’, el primer espectacle de stand up en català.

A més, el programa va comptar amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que va fer un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés, que ens va portar novetats del cas Volhov i ens va explicar com es va rebre l’entrevista de Villarejo al CNI.

A plató, ens van acompanyar els periodistes Joan Julibert, Israel García-Juez, Andreu Barnils i Marta Romagosa.

L’actuació musical va anar a càrrec de Litus, que ens va interpretar la cançó ‘Pájaros de desván’, del seu nou disc ‘Chadanaca o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado’.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas