Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Joan Guix, el cofundador de Mediapro Jaume Roures i Enric Crous

martes, 02 de junio de 2020 • 10:50h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«El Clínic, que és el 27è hospital
del món, no pot continuar com està
»
Enric Crous

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Dissabte ens vam fer ressò del cessament de Diego Pérez de los Cobos. El periodista, cofundador de Mediapro i autor del documental ‘Les clavegueres d’Interior’, Jaume Roures, va analitzar el cessament del coronel de la Guàrdia Civil i les connexions que pot tenir amb el deep state.

Vam parlar de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i de la gestió del Departament de Salut amb el secretari de Salut Pública, Joan Guix, ara que ha anunciat que deixa el càrrec per motius de salut.

A més, el president del Consell de Govern del Clínic, Enric Crous, ens va explicar el projecte d’ampliació de l’hospital: «El Clínic no pot continuar com està». Amb Crous també vam repassar la situació econòmica que deixa la Covid-19.

Cris Puig va entrevistar Pello Alcantarilla, detingut el 2004 en una operació contra ETA, i que denuncia que va veure De los Cobos quan la Guàrdia Civil el torturava.

A la taula final vam tenir una conversa amb l’actor i director Marc Martínez que ens va explicar com ha viscut el confinament i ens va apuntar les greus conseqüències de la pandèmia per al sector de les arts escèniques.

Vam comptar amb les periodistes Mayka Navarro i Neus Tomàs.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas