Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’eurodiputada Assita Kanko, Josep Costa, Jaume Asens i Toni Cruanyes

martes, 28 de enero de 2020 • 17:31h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:28h

Autor:

«L’infern existeix. Al segle XXI, és al desert del Sàhara,
a les presons de Líbia, i sobretot, al Mediterrani
»
Ousman Umar

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Dissabte, el programa va començar posant la vista amb el que passaria dilluns i dimarts al Parlament de Catalunya amb l’escó del president Quim Torra. Què farà la Mesa? Quina decisió prendrà el president Torrent? En vam parlar amb el vicepresident primer de la cambra, Josep Costa.

Després vam tenir una conversa amb el portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens; i l’advocat penalista Francesc Jufresa, per analitzar la reforma del Codi Penal que vol rebaixar les penes per sedició. També van valoratr l’inici del judici a la cúpula dels Mossos.

A banda, Cris Puig va entrevistar l’eurodiputada de la Nova Aliança Flamenca, Assita Kanko, que es va fer molt coneguda a Catalunya quan va fer d’amfitriona de Carles Puigdemont i Toni Comín quan van recollir l’acta al Parlament Europeu.

També vam comptar amb Pilar Rahola i Pilar Eyre per analitzar la figura de Pepa Flores (Marisol), ara que ha estat guardonada amb el Goya d’Honor i que va aparèixer al Congrés a través d’una samarreta de Mireia Vehí.

A la taula final vam escoltar Toni Cruanyes. L’editor i el presentador del TN Vespre ha escrit ‘Un dels nostres’, una història d’identitats enfrontades a Catalunya. El va acompanyar l’emprenedor social Ousman Umar, que va creuar el desert quan només era un nen.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires vam tenir els periodistes: Gemma Liñán, Rodolfo Irago, Laura Fàbregas i Neus Tomàs.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas