Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (15): El final de les vacances

miércoles, 19 de septiembre de 2018 • 13:18h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

‘El final de l’estiu ha arribat i tu partiràs…’ Bé, esperem que no! Vosaltres ahí, davant del televisor o de l’ordinador! Tot i que l’estiu s’acaba, «Assumptes Interns» continua al peu del canó cada dimecres. I, en el programa d’esta setmana, tractarem el final de les vacances. Oooh…!

Parlarem amb els nostres Catedràtics, la gent del carrer i valencians reconeguts com Mariola Cubells, Ferran Torrent i Rebeca Valls, sobre si existeix realment o no la síndrome postvacacional, com la patim o si és un mite. I la rutina? És cert que sempre hi ha un moment al llarg de les vacances en què la trobem a faltar?
A més, en l’ «Assumptes Interns» de hui, vorem Pere Aznar exercir de pare en la temuda, i ansiada alhora, tornada al col.legi.

Resum 'El final de les vacances' Assumptes Interns

L’estiu s'acaba, i els nostres catedràtics, anònims i famosos opinen si els valencians patim o no la síndrome postvacances… És un mite? I si no ho és, com ens afecta? Tenim por de la tornada al col·legi? O la desitgem? I què pensem de la rutina? És cert que al llarg de les vacances sempre hi ha un moment en què es troba a faltar? De tot açò parlem en Assumptes Interns. Aquesta vesprada a les 20.00 h repetició del programa en À Punt. 🤩

Publicada por Assumptes interns en Domingo, 16 de septiembre de 2018

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas