Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a Artur Junqueras, el nou govern amb José Zaragoza i el jutge Santi Vidal

lunes, 13 de enero de 2020 • 13:12h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:28h

Autor:

«Qui mana avui a Espanya és el poder judicial»
Santi Vidal

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

A partir de la decisió del Parlament Europeu de retirar l’escó d’eurodiputat a Oriol Junqueras, ‘Preguntes Freqüents’ va començar el programa entrevistant el pare de l’exvicepresident, Artur Junqueras, per saber com ha rebut la família les darreres decisions judicials.

Després va ser el torn de l’advocat especialista en drets humans, Aamer Anwar. Amb ell vam parlar del TJUE, les euroordres i el suplicatori demanat al Parlament Europeu.

A més, vam analitzar el nou govern del PSOE-Unides Podem amb el diputat del PSC al Congrés, José Zaragoza. De fet, feia 80 anys que no hi havia un ministre del Partit Comunista i en aquest nou executiu n’hi haurà dos. Vam parlar-nse amb el secretari general del PCE, Enrique Santiago.

https://www.youtube.com/watch?v=trhImmyytag

També vam comptar amb les diputades al Congrés Montse Bassa (ERC) i Bel Pozueta (EH Bildu). Les uneix tenir un familiar a la presó: una germana i un fill. Què van pensar quan els seus partits es van abstenir per investir un president?

En el tram final del programa, el magistrat Santi Vidal que ja està jubilat, va trencar el seu silenci en exclusiva al programa ‘Preguntes Freqüents’.

https://www.youtube.com/watch?v=egLWD-rnP8E

A les cadires vam comptar amb els periodistes: Israel García-Juez, Júlia Regué, Sara González i Xabier Lapitz.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas