Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El judici del 17A, la victòria de Biden, Víctor Terradellas i Juan Luis Cebrián

martes, 10 de noviembre de 2020 • 11:49h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:24h

Autor:

«Biden no suposa una novetat. És un intent de tornar
al 2016 per veure si es pot esborrar aquesta etapa
»
Joe Brew

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte vam estar molt pendents del primer discurs del nou president electe dels Estats Units Joe Biden i la vicepresidenta electa Kamala Harris. Ho vam seguir en directe i també vam analitzar el procés de votacions americanes des del ‘Preguntes Freqüents’ amb el consultor de dades Joe Brew i el doctor en Filosofia Jordi Graupera.

A les portes del judici pels atemptats del 17A a l’Audiència Nacional, vam escoltar el testimoni de Guillermo Pérez, germà de Pau Pérez, una de les víctimes dels terroristes. I també vam comptar amb la periodista Anna Teixidor, experta en jihadisme i autora de ‘Sense por de morir. Els silencis del 17A’.

A més, Cris Puig va entrevistar Víctor Terradellas, un nom que ha tornat a sonar arran de l’operació Volhov, a partir d’unes gravacions interceptades al seu mòbil.

https://youtu.be/FhrfWJ8GqaE

I també vam tenir una conversa amb Juan Luis Cebrián, fundador i exdirector d’El País, que acaba de publicar el llibre ‘Caos. El poder de los idiotas’. Vam parlar del context polític actual, així com de les pressions que reben els periodistes.

A les cadires van seure els periodistes Sara Muñoz, Jordi Barbeta, Laia Soldevilla i Marcos Pardeiro.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas