Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: la ‘doble legalitat’ i desembarcament policial a Catalunya

martes, 26 de septiembre de 2017 • 11:46h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«No hay suficientes soldados para intervenir Catalunya»
Luis Gonzalo Segura

Joan Tardà:  «Tota la vida esperant aquest moment, i ara amb el braç trencat…». Així començava el cara a cara amb Javier Nart per parlar de la doble legalitat. Ens hem preguntat «A qui hem de fer cas?» en una setmana protagonitzada per vaixells, policies i detencions, i a una setmana del referèndum. L’accent diacrític el va posar Patrícia López, la periodista del diari Públic que va destapar l’operació Catalunya contra l’independentisme.

Josep Cuní es va retrobar amb Pilar Rahola per primera vegada en un plató després de molts mesos i es van fondre en una gran abraçada. L’objectiu: analitzar com està vivint el periodisme tot aquest conflicte.

Per parlar del desembarcament policial que hem viscut aquesta setmana, hem parlat amb Luis Gonzalo Segura, exmilitar que  va ser expulsat de les forces armades per haver denunciat corrupció i abusos a l’Exèrcit. Ell es mulla, i molt, sobre la situació a Catalunya. Diu: «No hay suficientes soldados para intervenir Catalunya».

https://www.youtube.com/watch?v=gzN_HCqouZY

Per últim, Vicent Sanchis ens va confirmar que, de moment, regna la tranquil·litat a TV3. Veurem què passa aquesta setmana. Assegura: «No tinc por que em detinguin, però em fa respecte.»

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas