Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Colors

lunes, 04 de diciembre de 2017 • 16:29h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«Creiem que no és necessari fer una reforma de la Constitució per fer un referèndum legal a Catalunya»
Ada Colau

Dissabte, amb el mes de desembre acabat d’estrenar, els colors van ser els protagonistes del programa, però no vam fer periodisme groc. Els vam tocar absolubtament tots.

Vam arrencar amb un cara a cara entre els exalcaldes de Barcelona, Xavier Trias i Jordi Hereu, per parlar sobre la ciutat, les properes eleccions, els empresonaments i per saber si hi ha vida més enllà de la política.

A continuació, vam entrevistar l’actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau per entendre com veu ella l’actual context polític i social.

Més tard, vam tenir un nou cara a cara, amb dos nouvinguts a la política: Eduard Pujol, periodista, exdirector de RAC1 i número 8 de Junts per Catalunya el 21-D, i Ruben Wagensberg, activista, productor musical i número 9 d’ERC per a les properes eleccions.

Com cada setmana, Pilar Rahola ens va fer la seva columna d’opinió sobre els darrers fets d’actualitat de la setmana. I finalment, el crític televisiu, Víctor Amela i el creatiu de televisió, Santi Villas, van debatre sobre les interferències entre el món polític i els mitjans públics en l’actual context.

A cadires ens van acompanyar els periodistes Pablo Montsesinos, Gonzalo Cortijo, Odei A. Etxearte i Iolanda Mármol.

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas