Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: El trencaclosques de la política

martes, 21 de noviembre de 2017 • 13:56h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«Hay un desfase entre el 155 y la cuerda que da Maza
a las peticiones de prisión
»
Ernesto Ekaizer

Tenim totes les peces sobre la taula, només falta encaixar-les. Dissabte 18 de novembre vam intentar resoldre el trencaclosques que tenim al davant entrevistant primer, després d’onze programes, Enric Millo, delegat del govern a Catalunya.

Just després de saber que el fiscal general de l’estat, José Manuel Maza, havia mort, vam parlar-ne amb el periodista Ernesto Ekaizer. També vam entrevistar Xavier Domènech, candidat de Catalunya en Comú a les eleccions del 21-D, i Marta Rovira, número 2 a la llista d’ERC pel 21-D.

Queco Novell i Guille Martínez-Vela, director d’El Jueves, van conversar, en la part final del programa sobre els límits de l’humor, si és que els ha de tenir.

Durant tota la nit, ens van acompanyar a les cadires Pilar Rahola, Beatriz Talegón, Sergi Picazo, Mariano Alonso, Quico Sallés i Mayka Navarro debatint sobre els temes que es van anar tractant i fent preguntes als convidats.

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas