Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Capítols 10 i 11 de ‘Causa [20907]’ al Suprem i eleccions del 28A

lunes, 29 de abril de 2019 • 13:32h

Autor:

«La justícia espanyola és lenta. I quan
és lenta, sovint és perquè no té arguments
»
Erri de Luca

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

En plena jornada de reflexió, a ‘Preguntes Freqüents’ ens vam replantejar en què consisteix això de reflexionar abans d’unes eleccions. També vam tenir l’oportunitat d’analitzar què havia donat de sí la campanya del 28A i, també, la setmana judicial al Suprem.

Primer de tot vam comptar amb el filòsof Cristian Palazzi i l’humorista Pepe Colubi que ens van servir de guia per saber si era encara necessària una jornada de reflexió. Després vam analitzar la cara B de la campanya electoral i quins possibles pactes es desencadenarien el 28A amb Maiol Roger i els sis periodistes que seien a les cadires: Agnès Marquès, Manel Manchón, Roger Palà, Israel García-Juez, Bea Talegón i Ferran Espada.

Més endavant vam veure un nou capítol de la docusèrie ‘Causa [20907]’ que resumeix tot el que ha passat al Suprem durant les setmanes 10 i 11.

https://youtu.be/0vsbt9JmpSk

El capítol el va recollir a plató l’advocada penalista Isabel Elbal, amb la qual vam analitzar les ingerències judicials i, també, l’ús de la presó preventiva després que Sandro Rosell hagi estat absolt.

https://youtu.be/ToSQDweLUZU

També vam parlar de futbol, Barça i Messi amb el músic Pau Riba i el periodista Joaquim Luna. Finalment, Cristina Puig va entrevistar, des d’Itàlia, l’escriptor Erri de Luca, que ell juntament amb altres escriptors italians van firmar un article a Le Monde reclamant l’alliberament dels presos independensites.

L’última conversa la vam tenir amb el bomber Miguel Roldán, a qui la justícia italiana demana 20 anys de presó per salvar vides al Mediterrani. Està acusat de tràfic de persones.

https://youtu.be/Bl9XUQHn_3Q

La veu i la música en directe van anar a càrrec del músic Èric Vinaixa.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas