Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: 20-S, immigració i Jocs Mediterranis

lunes, 02 de julio de 2018 • 14:10h

Actualización: martes, 17 de julio de 2018 • 11:14h

Autor:

«Un CDR mai s’assemblarà a ETA.
No tenen res a veure»
Manuel Pastrana

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

El documental ’20-S’ va tenir una gran repercussió i podria ser utilitzat en la causa contra els Jordis. Per aquest motiu a «Preguntes Freqüents» vam parlar-ne amb el director del documental Jaume Roures i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i advocat, Jaume Asens.

Més endavant també vam tenir l’oportunitat de parlar amb Chakir el Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies amb l’objectiu de conèixer quines eren les conclusions de la conferència nacional d’Esquerra Republicana. Amb el conseller també vam parlar de la renda garantida de ciutadania, de polítiques d’ocupació i gestió de la diversitat. I, precisament, en ple debat sobre les polítiques d’immigració de la Unió Europea, Laura Rosel va entrevistar la copresidenta del grup dels Verds al Parlament Europeu, Ska Keller.

La periodista Pilar Rahola va analitzar l’actualitat de la setmana marcada pel processament de Trapero per part de l’Audiència Nacional i la carta d’Oriol Junqueras.

També vam escoltar el testimoni en exclusiva de Manuel Pastrana, un antic subtinent de la Guàrdia Civil que es va infiltrar a ETA. Pastrana va reconèixer l’ús de tortures amb els presos d’ETA i, també, va assegurar que el que passa a Catalunya no té res a veure amb un cop d’estat. Finalment, el periodista Quico Sallés va analitzar els despropòsits dels Jocs Mediterranis de Tarragona.

A les cadires hi havia els periodistes: Jonathan Martínez, Neus Tomàs, Odei A.-Etxearte i Joaquín Vidal.

PREGUNTES FREQÜENTS


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas