Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Final de curs i investidura fallida

jueves, 01 de agosto de 2019 • 11:43h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:30h

Autor:

«Com a ciutadà, em sembla una
vergonya el que ha passat al Congrés
»
Javier Gállego

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Arribem a l’últim ‘Preguntes Freqüents’ de la temporada abans de les vacances d’estiu, un programa diferent carregat de sorpreses. Vam començar amb una «història políticament incorrecta» de ‘Preguntes Freqüents’, un curtmetratge a Menorca protagonitzat per Cris Puig, l’equip del programa i moltes cares força conegudes.

Primer vam tenir una conversa amb els quatre fantàstics: Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés. Amb ells vam repassar la temporada i vam analitzar la investidura fallida. Com que aquest ha estat un any marcat pels tribunals vam parlar-ne amb Judit Gené (advocada a la causa del Suprem), Isabel Elbal (advocada i sòcia de Gonzalo Boye), Amaia Izko (advocada dels joves d’Altsasu) i Montserrat Comas (magistrada i especialista en violència masclista).

Després, vam mantenir una conversa sobre el curs polític que deixem enrere amb el diputat de Bildu, Jon Iñarritu i l’exportaveu d’En Comú Podem al Congrés, Xavier Domènech.

Hi haurà un nou intent d’investidura o estem abocats a la repetició electoral? La ciutadania entén totes aquestes picabaralles polítiques? Els periodistes Ana Pardo de Vera, Neus Tomàs, Sara Gonzàlez i Javier Gállego ens van ajudar a completar aquesta anàlisi.

A més, vam reflexionar sobre el sentit del descans estiuenc amb l’humorista Pepe Colubi i l’inclassificable Marc Giró. Val la pena fer vacances? Finalment, vam comptar amb les actuacions de Cris Juanico i The Black Barbies.

L’equip del programa us desitja unes molt bones vacances! Ens retrobem el 7 de setembre.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas