Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Els pactes d’investidura amb Puigcercós, Anasagasti, Felip Puig i l’alcalde de Vigo

martes, 10 de diciembre de 2019 • 16:32h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«El pitjor que li pot passar a un país és
haver de fer tres eleccions per fer un govern
»
Abel Caballero

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Ja s’acosta el Nadal i per començar ‘Preguntes Freqüents’ vam viatjar fins a la ciutat dels llums nadalencs: Vigo. Tot seguit vam tenir una conversa amb la diputada de la CUP, Mireia Vehí; i el senador de Més per Mallorca, Vicenç Vidal. Les dues formacions van firmar l’article conjunt ‘De la Llotja de Mar a Madrid’.

Després ens vam fixar amb les vegades que els partits nacionalistes han estat clau per a la investidura d’un president espanyol. En vam parlar amb Iñaki Anasagasti, Joan Puigcercós i Felip Puig.

Aprofitant que vam anar a Vigo, Cris Puig va tenir una conversa amb l’alcalde de la ciutat: el socialista Abel Caballero, que també va ser ministre. Caballero ens va valorar el pacte de govern PSOE-Podem.

Al tram final del programa vam entrevistar Pere Ortega, president del Centre Delàs. Ell ens va explicar les connexions entre el militarisme i la crisi climàtica. I també vam tenir un ull posat al concert de Rosalía amb el seu mestre de flamenc, José Miquel Vizcaya ‘Chiqui de la Línea’.

A les cadires hi havia: Gemma Liñán, Daniel Basteiro, Ana Pardo de Vera i Sergi Picazo.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas