Reír es la única salida

Últimes funcions de ‘L’Èxit de la Temporada’ al Teatre Coliseum

jueves, 04 de marzo de 2021 • 13:36h

Autor:

‘L’Èxit de la Temporada’:
— Fins el 7 de març | Teatre Coliseum, Barcelona | Entrades

 

‘L’Èxit de la Temporada’ s’acomiada del Teatre Coliseum per instal·lar-se a Madrid i començar, a l’estiu, una gira per Catalunya.

La darrera producció d’EL TERRAT s’acomiada el 7 de març del Teatre Coliseum de Barcelona, on va instal·lar-se el mes de gener de 2021 amb ‘L’Èxit de la Temporada’. La comèdia dirigida per Enric Cambray i Israel Solà es traslladarà a partir de l’1 d’abril al Teatro La Latina de Madrid.

Amb aquest espectacle de teatre la companyia d’Andreu Buenafuente ha celebrat el trentè aniversari d’EL TERRAT. En ella hi participen artistes fortament vinculats a la productora com Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez, Jordi Rios i Alba Florejachs.

Tots ells juntament amb la resta de companys, abans d’acabar el seu pas pel Teatre Coliseum, han volgut agrair al públic el seu compromís en un moment marcat la pandèmia. Així doncs, Cambray i Solà han manifestat que «ha estat un honor capitanejar un equip que s’ha esforçat per omplir de riures cada nit el Teatre Coliseum». Els codirectors han explicat que al llarg d’aquests dos mesos d’actuacions han pogut veure com «els actors i les actrius feien créixer l’espectacle nit rere nit amb l’ajuda del públic, la seva complicitat i les seves riallades».

L’actor David Fernández ha qualificat de «màgia pura» el fet de riure amb els amics a l’escenari i sentir riure al públic al mateix temps. Fermí Fernández també ha volgut agrair al públic la seva assistència: «el veritable èxit de la temporada sou vosaltres, el públic, perquè no hi ha pandèmia que pugui amb les ganes de riure!».

Finalment Sílvia Abril ha anunciat que «’L’Èxit de la Temporada tornarà a Barcelona ben aviat per totes aquelles persones confinades que no hàgiu pogut gaudir de l’obra». Andreu Buenafuente ha afegit: «veure als meus companys riure a l’escenari em confirma que va ser una bona idea tornar-los a ajuntar en una comèdia».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas