Reír es la única salida

El coronavirus i la revolució digital, protagonistes de la T2 del ‘Revolució 4.0’

lunes, 27 de julio de 2020 • 12:54h

Autor:

El dimarts 4 d’agost, a les 22:50h., TV3 estrena la segona temporada del programa ‘Revolució 4.0’, amb Xantal Llavina. Una producció de TV3 en col·laboració amb EL TERRAT (The Mediapro Studio), basada en el programa homònim de Catalunya Ràdio, que abordarà la ‘nova normalitat’ després de la pandèmia i la revolució digital, posant el focus en cinc grans temes: adolescents, gent gran, Catalunya digital, emprenedoria social i solidaritat i pobles, pagesos i turisme.

REVOLUCIÓ 4.0

La principal novetat d’aquesta nova temporada és un canvi total de format, amb un programa més social i amb una entrevista a un convidat central, enregistrada en espais exteriors, fora del plató, com l’edifici intel·ligent del Campus Administratiu de la Generalitat o el vaixell de Proactiva Open Arms, entre d’altres.

REVOLUCIÓ 4.0REVOLUCIÓ 4.0
Xantal Llavina
Diumenge, 22:05h.
TV3

Els cinc grans temes que abordarà el programa són: adolescents, gent gran, Catalunya digital, emprenedoria social i solidaritat, i pobles, pagesos i turisme. I els entrevistats seran el jove cantant Miki Núñez; l’actriu Teresa Gimpera; el vicepresident del govern de Catalunya i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; el director d’Open Arms, Òscar Camps; el periodista Marc Giró i l’actor Marc Martínez. Els temes que vagin apareixent durant l’entrevista es traslladaran a plató, on Xantal Llavina moderarà una àgora amb 8 participants que buscarà reforçar l’entreteniment sense perdre de vista la divulgació i les emocions.

Amb la col·laboració de: Conselleria d’Economia i Hisenda, Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública ,Conselleria d’Empresa i Coneixement, Barcelona Activa, Barcelona Tech City, Consorci de la Zona Franca, Institut Català de Finances i SolarProfit.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas