Reír es la única salida

‘Més Assumptes Interns Que Mai’ a À Punt

miércoles, 25 de marzo de 2020 • 16:57h

Actualización: jueves, 02 de abril de 2020 • 14:11h

Autor:

Pensaveu que Pere Aznar i els seus reclutes havien penjat la jaqueta? Error! Ara son ‘Més Assumptes Interns que mai’, Maria Zamora, Jose Molins i Maria Fuster continuen al peu de l’actualitat però, això sí, cadascun des de casa.

Pere i la seva paciència de sant es posen al davant del programa més indoor de la tele valenciana per explicar-nos el que passa dins i fora dels nostres salons. I, per això, des del seu plató particular, connectarà amb Jose Molins per passar revista setmanal al confinament dels polítics.

Cada dimecres, a més a més, el cervell de l’equip parlarà amb les duess Maries, aprofitant l’absència (temporal, això sí!) de Raul Antón. Maria Zamora ens farà el seu particular diari de confinament: com mata una optimista de naixement l’avorriment? Doncs armant-se amb càmera i filtres d’Instagram.

De la dosi de bon rotllo s’encarrega Maria Fuster que, com que mai deixa parar el mòbil, no es perd cap dels plans que es poden fer aquests dies des de casa (ni els virals més divertits, tampoc).
I Pere Aznar, com sempre, a més d’orquestrar totes les operacions, li posa cara a la realitat amb dues entrevistes: la primera, a una cara coneguda i, la segona, a un rostre més anònim que, sota la seva responsabilitat, li obriran les portes (virtuals) de casa al nostre presentador.

Tots els dimecres a les 23:00h, mentre duri el confinament, a À Punt, ‘Més Assumptes Interns Que Mai’ no deixa de banda l’actualitat amb el seu segell particular, el que tanta falta ens fa aquests dies: l’humor i la poca vergonya.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas