Reír es la única salida

Estrena de ‘L’Èxit de la Temporada’ al Teatre Coliseum

lunes, 18 de enero de 2021 • 13:24h

Autor:

Enmig d’un panorama cultural que ha de remar contra pandèmia per mantenir-se a flot, EL TERRAT estrena un espectacle de gran format de creació nova, ‘L’Èxit de la Temporada’. L’obra, dirigida per Enric Cambray i Israel Solà, es pot veure al Teatre Coliseum de Barcelona.

L'ÈXIT DE LA TEMPORADA

El muntatge es tracta d’una nova producció de gran format per a celebrar els 30 anys d’EL TERRAT als escenaris. ‘L’Èxit de la Temporada’ és la comèdia que dóna el tret de sortida a un any de celebració. L’obra compta amb un elenc de primera categoria format per diversos artistes fortament vinculats a EL TERRAT, com són Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez, Jordi Rios, Mònica Macfer i Alba Florejachs.

L’espectacle gira al voltant de la història de sis amics que triomfen com a còmics en programes de ràdio i televisió i decideixen unir-se per tirar endavant l’obra ‘Romeu i Julieta’, per tal de reivindicar-se com a intèrprets. Un incident fortuït fa que l’espectacle no es pugui arribar a estrenar mai i, vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat el muntatge que no van poder fer en el passat.

L’obra, a cavall entre la realitat i la ficció, és un cant a l’amistat que alhora reflexiona sobre el pas del temps, el triomf, la relació amb l’èxit i la fama, la satisfacció vital, les frustracions personals i l’ofici dels còmics a través de la figura d’uns artistes a qui hem vist créixer i amb qui hem crescut rient amb els seus personatges. En aquest sentit, l’espectacle no és un repàs a la història de la productora: es tracta d’una proposta de nova creació que pretén recollir l’esperit i el llenguatge propi d’aquesta companyia sobre una trama hilarant i plena de sensacions fortes.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas