Reír es la única salida

EL TERRAT s’incorpora a The Mediapro Studio

jueves, 19 de diciembre de 2019 • 14:10h

Autor:

La productora aporta la seva experiència de més de 30 anys
en el sector de l’entreteniment i la comèdia

The Mediapro Studio i EL TERRAT han arribat a un acord per sumar la seva experiència, talent, equips i creativitat amb la integració de la productora d’Andreu Buenafuente en l’Studio. L’acord aportarà a EL TERRAT el suport i l’estructura necessaris per afrontar la internacionalització dels seus projectes. Aquesta nova aliança permetrà a The Mediapro Studio i EL TERRAT optimitzar i guanyar potencial en la creació de continguts tant per a operadores espanyoles com internacionals.

The Mediapro Studio veu reforçada la seva divisió dedicada a l’entreteniment i la comèdia amb la incorporació de la productora referent en el sector a Espanya. Andreu Buenafuente seguirà al capdavant de la companyia, que mantindrà la seva total independència creativa, amb Agustí Esteve com a director executiu. Es tracta d’un acord entre dues companyies que comparteixen ambició, atreviment i respecte per la creativitat i el talent. L’acord ha estat presentat avui per Andreu Buenafuente, President d’EL TERRAT, i Jaume Roures, soci gestor del Grup Mediapro. Una operació que uneix dues factories apassionades pels continguts, el talent i la creativitat.

Jaume Roures y Andreu Buenafuente

L’operació significa una gran aportació de valor a The Mediapro Studio. Amb un equip format per 290 professionals, EL TERRAT és la creadora de grans moments de la televisió i de destacades produccions del panorama televisiu nacional amb la comèdia i la provocació per bandera, marca de la casa. L’Studio comptarà a partir d’ara amb tot el talent i el potencial creatiu d’EL TERRAT i la capacitat de produir en multitud de formats com ara televisió, ràdio, ficció, teatre, podcast, branded content, esdeveniments, festivals, publicitat, internet… Continguts que sempre destil·len el tipus de comunicació marca d’EL TERRAT. Aquest any ha produït un total de 580 hores de televisió i ficció així com 105 hores de ràdio.

Amb trenta anys de solidesa i treball constant, EL TERRAT es troba en uns dels seus millors moments amb grans produccions en emissió, en cartell i en preproducció. Actualment, en televisió el seu segell està al darrere de ‘Late Motiv’ (#0 de Movistar+), ‘La Resistencia’ (#0 de Movistar+), ‘LocoMundo’ (#0 de Movistar+), ‘Mira Lo Que Has Hecho’ (Movistar+), ‘Roast Battle’ (Comedy Central), ‘Preguntes Freqüents’ (TV3), ‘Revolució 4.0’ (TV3), diverses edicions de la gala dels Premis Goya (TVE) i l’èxit internacional ‘Tabús’ (TV3); en ràdio, ‘Nadie Sabe Nada’ (SER), ‘El Grupo’ (SER) i ‘Vostè Primer’ (RAC1); en teatre, ‘Las Cosas Extraordinarias’, ‘Les Coses Excepcionals’, ‘Los Días Ajenos de Bob Pop’, ‘Raulidad Virtual’, ‘La Gran Ofensa’, ‘Otra Historia’, ‘Transfórmate’ i la sisena edició del festival d’humor i comèdia ‘SINGLOT’. A més, produeix un parell de podcasts propis, ‘BobCast’ amb Bob Pop i ‘Te Lo Tengo Dicho’.

«Amb aquesta operació continuo creient en allò que faig, la comèdia. Com a
companyia tinc molt clar el camí, fer la comunicació d’autor, respectar els creadors,
lluitar per aportar una cosa diferent per difícil que sembli. I EL TERRAT està en això»

Andreu Buenafuente

EL TERRAT afronta aquesta nova etapa amb la il·lusió i les ganes d’aconseguir grans projectes d’entreteniment a Espanya i incrementar la seva projecció internacional guanyant múscul per accedir a continguts internacionals. Per a això comptarà amb el suport del Grup Mediapro amb oficines en 36 països.

«Una suma que ens farà més forts i ens permetrà poder
fer coses encara més grans i portar la marca EL TERRAT el més lluny possible
i amb Mediapro hem trobat un company que ens entén i ens respecta com som»
Andreu Buenafuente

The Mediapro Studio és una de les principals factories de contingut audiovisual d’Europa, amb creació, producció i distribució de continguts de gran qualitat de manera global, amb creadors com Paolo Sorrentino, Woody Allen, Isabel Coixet, Ran Tellem, Oliver Stone, Daniel Burman, Fernando León de Aranoa, Iván Escobar, Javier Fesser, Patricio Guzmán, Borja Cobeaga, Diego San José, Marc Cistaré, Manuel Huerga, Ernesto Daranas, Gastón Duprat, Mariano Cohn, Laura Belloso, Marc Vigil, Fernando González Molina, Javier Olivares i Ruth García.

L’Studio té en marxa 34 sèries el 2019 amb una inversió global de 200M€, destacant ‘The Head’, ‘Estoy Vivo’, ‘Vis a Vis’, ‘The Paradise’ o ‘Vota Juan’, projectes de no ficció sobre el Palmar de Troya o l’estació Apol·lo, emblemàtics programes d’entreteniment com ‘El Intermedio’, ‘Zapeando’, ‘Vaya Crack’, tot això associat amb keyplayers de la indústria global com HBO, Netflix, Amazon, DirecTV, Fox, Viacom, Yle, Turner o Disney.

Al llarg de la seva història, EL TERRAT ha treballat per a operadors i marques de primer nivell com Movistar+, Viacom, Atresmedia, RTVE, Mediaset, Turner, Discovery Networks, TV3, ETB, À Punt, Telemadrid, SER, RAC1, Naturgy, Red Bull, Telepizza, Renault, Carrefour, AGBAR, Audi, Skoda, FC Barcelona, Varilux o Deloitte, entre d’altres.