Reír es la única salida

CASA TERRAT, l’espai d’EL TERRAT dedicat a la comèdia en viu

lunes, 31 de octubre de 2022 • 10:22h

Actualización: martes, 30 de mayo de 2023 • 15:51h

Autor:

CASA TERRAT ja és una realitat. L’oasis perfecte de la comèdia ha arribat al cor de Barcelona amb els esdeveniments de CASA TERRAT, l’espai d’EL TERRAT dedicat a la comèdia en viu.

Una iniciativa artística que s’ha instal·lat a Barcelona per convertir-se en un referent en el mapa cultural de la ciutat.

Humor i entreteniment amb una oferta cultural variada, eclèctica i multidisciplinar.

Que què hi pots trobar? Doncs stand-up, podcast, televisió, esdeveniments, concerts, cursos i conferències, cicles, mostres, festivals de petit format… En definitiva, un món de possibilitats, sempre amb el segell inconfusible d’EL TERRAT.

I ara, pren nota de la programació d’aquest mes: diumenge 13 de novembre, ‘Julio Iglesias’ Story’, amb Jaume Vilaseca i David Amills; dijous 17, ‘Mamasita’, de Charlie Pee; divendres 18, és el torn de Tomàs Fuentes, amb ‘Live at Wembley’; i dissabte 18, ‘Sincericidio’, amb Luis Fabra.

CASA TERRAT

‘Julio Iglesias’ Story’ amb Jaume Vilaseca i David Amills
Diumenge 13 de novembre

‘Julio Iglesias’ Story’ és una peça de molt petit format, en clau musical i humorística, on un Julio Iglesias en etapa crepuscular exposa al públic diverses possibilitats de replantejar el tram final de la seva carrera artística. Això passa arran d’uns fets concrets que el protagonista explica durant el show. L’ocasió també l’aprofita aquest Julio per explicar i recrear històries, confidències i secrets de la seva llarga trajectòria artística i personal. En definitiva, un Julio íntim, proper i, diguem-ho clar, surrealista.

‘Julio Iglesias’ Story’ és un musical de butxaca protagonitzat per David Amills en el paper de Julio Iglesias i acompanyat al piano i veu per Jaume Vilaseca en el paper d’un psiquiatre i pianista argentí.

‘Mamasita’ de Charlie Pee
Dijous 17 novembre

Després de 9 anys fent stand up, la Charlie Pee ens presenta, per fi, ‘Mamasita’, la seva primera hora.

‘Mamasita’ bàsicament consta de tota la merda que ha hagut de viure la Charlie al llarg de la seva vida, explicada sense embuts. Es diu que la comèdia és tragèdia + temps, i a ‘Mamasita’ aquest seria el late motiv, tot i que en algunes anècdotes s’ha oblidat del temps.

La Charlie Pee és una còmica catalana que ha gravat monòlegs a llocs com Comedy Central, Las que faltaban, Phi Beta Lambda, etc. També va presentar 3 Minuts, el primer concurs d’stand up ràpid de TV3. Actualment és guionista i col·laboradora de La Resistencia i de El Carolate. També és copresentadora i guionista de L’última hora de El Matí de Catalunya Ràdio, un programa d’humor diari. Des de fa cinc anys, també organitza i presenta L’Altre Micro Obert a Barcelona.

‘Live at Wembley’ amb Tomàs Fuentes
Divendres 18 de novembre

‘Live at Wembley’  és el show més personal i madur de Tomàs Fuentes. És veritat que és el seu primer show en solitari, però escolta, més personal que això, poques coses hi ha. A ‘Live at Wembley’, en Tomàs ens ofereix els seus millors acudits, tot èxits, versions dels seus gags més memorables i noves coreografies amb el mateix cos de ball que el va acompanyar en el descans de la Super Bowl. Segur que acabes corejant la rematada d’alguns dels seus acudits. Imperdible. En Tomàs Fuentes és còmic, guionista i cocreador del podcast La Ruïna. Per primera vegada a la història pots veure aquest show pensat per a l’estadi de Wembley.

‘Sincericidio’ de Luis Fabra
Dissabte 19 de novembre

‘Sincericidio’ no és un monòleg. ‘Sincericidio’ és un innovador show d’humor interactiu en què el públic assumeix el rol protagonista. Però des del més còmode anonimat! Luis Fabra ens convida a ficar el nas amb humor a la vida privada de la gent que ens envolta. Com som quan ningú no ens mira? I com són els altres? Tu pixes a la dutxa? Cada quant rentes el pijama? Series infidel a la teva parella si no ho hagués de saber mai? Amb les dades que surten, Luis Fabra construeix una radiografia de la societat, en base al públic que s’ha ajuntat en aquesta sessió.

T’atreveixes a descobrir com som? Que comenci el ‘Sincericidio’ doncs!

Comèdia, humor i difusió del coneixement. Que no t’ho hagin d’explicar! Sigues el primer a descobrir CASA TERRAT.

Finançat per:

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas