Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a l’excomandament d’Scotland Yard i novè capítol de ‘Causa [20907]’

lunes, 15 de abril de 2019 • 10:05h

Autor:

«La nostra lluita principal és per la humanitat»
Nesrin Abdullah

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Vam començar ‘Preguntes Freqüents’ amb una entrevista en exclusiva a Sir Hugh Orde, un excomandament d’Scotland Yard que va redactar un informe sobre les pràctiques policials del 20-S i l’1-O en el qual conclou que hi va haver molt poca violència.

L’entrevista la va recollir l’advocat Gonzalo Boye, amb ell vam analitzar l’actualitat judicial i també vam repassar la detenció de Julian Assange. Hem de recordar que Boye forma part de l’equip que defensa Edward Snowden, també acusat de filtrar documents secrets nordamericans.

També vam mantenir una conversa amb David Jiménez, exdirector del diari El Mundo, sobre les pressions que reben els periodistes. Jiménez és autor del llibre ‘El director’.

A la taula final vam poder conèixer el testimoni de Nesrin Abdullah, comandant general de les guerrilleres kurdes a Síria i portaveu de la Unitat de Protecció de les Dones de Rojava.

Finalment, vam observar el capítol número nou de ‘Causa [20907]’, que aquesta setmana està protagonitzat per les declaracions dels membres de la Policia Nacional que van ser presents l’1-O.

A les cadires hi havia els periodistes: Jonathan Martínez, Neus Tomàs, Mariano Alonso i Gemma Liñán.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas