Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’exjutge García de Dios, l’exassessor d’Obama Juan Verde i la psiquiatra Iria Grande

jueves, 11 de junio de 2020 • 09:39h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«Els EUA estan immersos en tres crisis: la
sanitària, la social per aquestes protestes i l’econòmica
»
Juan Verde

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El punt de partida del programa de dissabte el va fer l’exjutge Ramiro García de Dios, que va analitzar la investigació sobre la manifestació del 8M que ha enfrontat el coronel Pérez de los Cobos amb el ministre Grande-Marlaska.

L’entrevista la van recollir ja a plató l’excoordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, i l’exdiputat de la CUP, Quim Arrufat. Dos dels impulsors de ‘Sobiranies’. Ens van explicar els objectius d’aquesta plataforma i ens van donar el seu punt de vista sobre l’estat actual del procés català i el govern d’esquerres de Madrid.

També vam comptar amb la visió de l’estratega internacional, exassessor d’Obama i col·laborador de la campanya de Joe Biden, Juan Verde. Li vam preguntar si les protestes antiracisme poden influir en la cursa de la Casa Blanca d’aquesta tardor.

A més, vam escoltar el testimoni del temporer Serigne Mamadou, activista que ha denunciat a internet la situació que viuen tant ell com els seus companys. També vam preguntar si a Espanya hi ha racisme social i institucional a l’escriptora Desirée Bela-Lobedde i a l’actor Paco León, que dona suport al moviment #RegularizaciónYa.

Finalment, Iria Grande, psiquiatra de la Unitat de Trastorns Bipolars i Depressió del Clínic, ens va explicar quines seqüeles mentals deixarà la crisi del coronavirus i com afrontar-les. I el director de la sala Luz de Gas de Barcelona, Fede Sardà, va pronosticar que podrà obrir el seu local «cap al novembre».

Els periodistes que ens van acompanyar són Gemma Liñán i Manel Manchón.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas