Reír es la única salida

EL TERRAT: Qui som

[ QUI SOM ] [ Quienes Somos ] [ About Us ]

La productora de televisió EL TERRAT (The Mediapro Studio) remunta la seva trajectòria al 1989 amb el seu primer projecte “El Terrat de Radio”. Un programa radiofònic dirigit per Andreu Buenafuente que s’emetia a Radio Reus (cadena SER). Aquell espai humorístic de migdia va sorprendre per la seva espontaneïtat i capacitat d’innovació que donà pas a més de vint anys de producció audiovisual. Durant tots aquests anys, la companyia ha produït amb èxit nombrosos programes de televisió i ràdio, ficcions cinematogràfiques, documentals, espectacles de teatre, llibres, publicitat i formats per internet.

Des del seu primer programa de televisió “SENSE TÍTOL” (TV3, 2005) EL TERRAT no ha parat de créixer arribant a produir més 100 programes de televisió per a les principals cadenes nacionals, una xifra que es tradueix en més de 5.000 hores d’emissió. Alhora EL TERRAT ha editat una vintena de llibres, ha realitzat un gruix important de projectes per a internet, nombrosos continguts per a marques i ha produït una desena d’obres de teatre fins al moment.

L’objectiu d’EL TERRAT és crear i produir formats d’entreteniment i ficció per a qualsevol suport sigui televisió, internet o teatre, entre d’altres. Té la missió i la vocació de cobrir les necessitats artístiques del seus socis creatius i alhora vetllar per la captació dels millors talents externs. Per a això, EL TERRAT compta amb un equip de continguts especialitzat en ficció televisiva i cinematogràfica, nous formats, humor i entreteniment, internet, publicitat i màrqueting.

A més de la producció EL TERRAT du a terme iniciatives de formació en prestigioses aules de teatre i universitats especialitzades en comunicació audiovisual, com la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

EL TERRAT, en un context de negoci en plena transformació, vol aconseguir el creixement suficient per a garantir la competitivitat dels seus formats i ampliar així el seu mercat.

Els continguts que es produeixen es basen en:

  • l’humor: el producte marca de la casa
  • la provocació: camins a la notorietat i l’impacte
  • la singularitat: la preferència per allò irrepetible

Al llarg de la seva trajectòria la productora ha rebut nombrosos i reconeguts guardons a nivell nacional com els Premis Ondas, els de l’Academia de Televisión, els TP de Oro, entre d’altres. A nivell internacional EL TERRAT ha estat nominat a un Rose d’Or i a un Emmy Award.

L’òrgan de direcció d’EL TERRAT està format per Andreu Buenafuente i Agustí Esteve.