Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (19): Els símbols

martes, 16 de octubre de 2018 • 18:36h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

L’himne, la llengua o la senyera són algunes de les nostres senyes d’identitat. I hui, en «Assumptes Interns», parlem precisament d’això, dels nostres símbols. Quins ens representen? Quins no? Quins personatges valencians són ja icònics per als nostres catedràtics, per a famosos valencians com Dani Miquel, Clara Castelló o Mariola Cubells? Quines són les postals valencianes que ens identifiquen?

https://www.facebook.com/AssumptesAPunt/videos/244932192864983/

En «Assumptes Interns», tractarem aquests aspectes amb molt d’humor, com sempre. Ara que falten tan sols uns dies per a celebrar el dia de tots els valencians i valencianes, fem memòria del que més ens representa, per a oferir-vos-ho sense eixir de casa. La discussió, però amb bon rotllo, està servida!

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas